EN



Gyvo maisto virtuvė

Šioje virtuvėje kursime patiekalus iš "gyvų", termiškai neapdorotų augalų. Savo spalvinguosius patiekalus gaminsime iš daržovių, vaisių, sėklų ir  riešutų, kurie nebus kaitinami aukštesnėje nei 42 laipsnių temperatūroje, tad savyje turės išlikusius visus vitaminus, nepakitusius mineralus ir fermentus, be kurių žmogaus organizmas tiesiog negalėtų išgyventi. Žalias maistas- tai pats natūraliausias mitybos būdas- jokia kita gyvybės rūšis nekepa ir nerverda sau maisto, o valgo jį tokį, kokį davė Gamta- natūraliai pilną subtilių skonių, prisotintą žemės ir saulės energijos.

Kadangi patys esame žalio, augalinio maisto mėgėjai, pajutę neapsakomą jo poveikį, norime pasidalinti šiuo potyriu ir su Jumis. Tikimės Jus maloniai nustebinti, nes dauguma žmonių sunkiai įsivaizduoja, kad iš tokio atrodytų paprasto augalinio maisto gali išeiti tiek skanių, įdomių ir svarbiausia mūsų organizmui visapusiškai naudingų patiekalų. Gaminsime įvairius užkandžius, sriubas, salotas, desertus ir siūlysime paragauti Jums, bandydami įrodyti, kad sveikas maistas gali būti ir nuostabiai skanus!

 

 

 

Iki pasimatymo,

 

Laura, Lina, Ignas ir Ieva




Grįžti atgal